ESPECIAL MOTOR – Fecosauto aposta per una conducció sense riscos

ESPECIAL MOTOR – Fecosauto aposta per una conducció sense riscos

Imagen 1

 

Fecosauto, concessionari oficial Seat a Mollet del Vallés, va organitzar el 17 de juny al circuit de Castellolí (Anoia) el Ra•li Cupra, un esdeveniment es­portiu en qué més de 250 persones van tenir la possibilitat de conduir els seus vehicles a la pista de competició del circuit d’una manera segura.

Els assistents, propietaris d’un Seat Cupra del model actual (versions 280, 290, 300 i 310 cv) o Seat clássic de carre­res, van tenir la possibilitat d’entrar a pista, després d’una formació sobre seguretat vidria i conducció a cárrec d’un formador professional de Seat Espanya. En la sessió es van oferir for­macions sobre el sistema de canvi se­qüencial DSG i autoblocant de Cupra, i es va fomentar una conducció sense riscos propis o aliens.

L:equip formatiu del concessionari va fer una crida a no utilitzar la cilindrada de vehicles esportius per arribar a velocitats ele­vades en vies públiques. L’acció es va dur a terme a les portes de la campa­nya d’estiu, l’época amb més despla­yaments, i per tant, amb més risc d’ac­cidents. 1:esdeveniment va tenir una gran acollida entre el públic jove, que va ser el majoritari i que va reivindicar la seva passió pel motor. Precisament, Fecosauto té la intenció d’organitzar més esdeveniments com el Ra•li Cu­pra per tal de fomentar la passió per una conducció divertida i segura.

FECOSAUTO | Av. Rabassáres. 22-26. MOLLET

93570 00 25 |  fecosauto.com | fecosauto.seat